SERVICII DE TRANSPORT MARFA


Livrare in si din unitati sanitare de stat si private pe intreg teritoriul Romaniei

Livrarea catre orice beneficiar extern sau intern la standarde GDP

Servicii conexe livrarilor

Livrarea medicamentelor se efectueaza cu ajutorul autovehiculelor dedicate acestui scop, astfel incat sa se asigure toate conditiile de depozitare si transport la standarde GDP. 

In vederea  prevenirii expunerii produselor la conditii care ar putea afecta calitatea și integritatea lor, personalul implicat in activitate este instruit conform procedurilor GDP.


Toate autovehiculele sunt prevazute cu sisteme de monitorizare GPS si senzori de monitorizare a umiditatii si temperaturii, validate și calibrate conform cerintelor GDP.


Pentru transportarea produselor termolabile (2-8° C), fiecare autovehicul este dotat cu o unitate frigorifica care asigura mentinerea conditiilor conforme de transport.


Pe langa monitorizarea datelor de geolocatie si conditiei coletelor aflate in tranzit, Sistemul nostru de Management al Transportului (TMS), permite un nivel inalt de trasabilitate, livrand partenerilor nostri date in timp real, privind informatiile despre colet si statusul awb-ului, despre ambalaj si receptia la destinatar. Astfel, consideram ca furnizarea constanta a informatiilor relevante asigura partenerilor nostri confortul necesar pentru luarea celor mai bune decizii.


Datorita domeniului de specializare, imbunatatirea constanta a procedurilor de asigurare a calitatii, a parcului auto și a echipamentului sau tehnologic nu este altceva decat o parte fireasca a rutinei noastre de zi cu zi.

Garantam nu doar standarde de calitate, dar si timp redus de livrare: un medicament ajunge in farmacie sau in spital în maxim 24 de ore pe tot teritoriul Romaniei. Asiguram la cerere si serviciul de urgenta catre spitale cu functionare 7 zile /saptamana, 24h/24h.

Fie ca este vorba de volume mari sau numai de un box, va vom livra intotdeauna comenzile în conformitate cu cele mai inalte standarde GDP!

Livrare in conformitate cu standardele GDP

Va stam la dispozitie oricand pentru mai multe informatii legate de modul de functionare si de gestiune in cadrul serviciului nostru de transport.

 

Daca aveti intrebari, le puteti adresa prin intermediul formularului de mai jos:

Deoarece confidentialitatea datelor dumneavoastra reprezinta o prioritate pentru noi, Pharma Expertspedition se angajeaza sa proceseze datele colectate in urma cererii dumneaoastra in conformitate cu Regulamentul UE 2016/679 si legislatia interna.