Onorarea comenzilor online de medicamente.

Livrari pentru Farmaciile Online

Odata cu intrarea in vigoare a ordinului de ministru 444/2019, farmaciile comunitare au dreptul de a vinde medicamente de tip OTC online, fie cu ridicarea din farmacie, fie cu livrarea la adresa clientului.  Trecand de la formula clasica de vanzare locala, de acum, o farmacie online poate primi si onora comenzi de medicamente OTC oriunde in tara, sau chiar in alte tari member UE.

Farmaciile comunitare se bucura astfel o mare oportunitate pentru a-si mari baza de clienti si de a isi extinde aria de vanzare.

Cum va putem ajuta

In aceste conditii, farmacia poate onora comenzile online de medicamente in baza conditiilor stabilite de lege si conform normelor metodologice in vigoare, punandu-se accent pe transparenta, responsabilitate profesionala si pe conditiile de transport.

Pharma ExpertSpedition a pregatit un serviciu de transport de medicamente si produse farmaceutice special conceput pentru a servi nevoilor farmaciilor online. Asiguram partenerilor nostri intreaga structura logistica de transport si livrare sub temperatura controlata, in conformitate cu normele de distributie GDP (Good Distribution Practice) la care am aderat.

Oferim farmaciilor online partenere:

Transportul specializat al medicamentelor si produselor farmaceutice cu temperatura controlata, oriunde in Romania, in baza conditiilor surprinse in art. 40 din ordinul 444/2019

Depozitarea in tranzit a coletelor in cele 11 HUB-uri regionale

Monitorizarea constanta a conditiilor de transport si depozitare

Flux logistic optimizat constant printr-un sistem electronic de gestiune a transportului ce ne garanteaza livrare la adresa clientului in 24 – 48 de ore

Un grad mare de trasabilitate permitand urmarirea coletelor si AWB-urilor aflate atat in tranzit, cat si in depozitele locale

Gestionarea si urmarirea retururilor

Eliberarea si administrarea de documente in numele partenerului

Incasarea rambursurilor si varsarea in contul colector

Furnizam servicii de livrare a medicamentelor pentru farmaciile online la standardele GDP, asigurand partenerilor nostri trasabilitatea, flexibilitatea si, in final, confortul necesar pentru luarea celor mai bune decizii.

Solicita Oferta

Pentru mai multe informatii privind avantajele solutiilor noastre de transport si livrare a medicamentelor, sau pentru a solicita o oferta personalizata, va invitam sa completati urmatorul formular.