SERVICII DE DEPOZITARE

Obiectivul strategic logistic este de a asigura conformitatea depozitelor cu standardele GDP (Good Distribution Practice), drept pentru care reteaua este in continua dezvoltare.

Toate acestea sunt sustinute prin implicarea resurselor adecvate:

Lant de frig.


Echipamente pentru depozitarea si manipularea produselor conform conditiilor de depozitare specifice.


Personal cu experienta, calificat si instruit pentru a indeplini toate sarcinile specifice.


Un program software specializat (ERP) pe platforma SQL, pentru procesarea comenzilor si gestiunea depozitului.

Un program software specializat (TMS) pentru depozitarea si gestiunea produselor.

Sistemul nostru de Management al Transportului (TMS), ne permite noua, pe de-o parte, o buna gestiune logistica si partenerilor nostri, pe de alte parte, accesul la datele inregistrate in timp real, prin urmarirea situatiei coletelor in tranzit catre si in depozitele noastre regionale, confirmarea receptiei coletelor in HUB si urmarirea statusului coletelor iesite din depozit catre client sau returnate.


Depozitare in HUB local conform standardelor GDP

 

Pharma Expertspedition cuprinde centre logistice certificate in Bucuresti, Craiova, Timisoara, Cluj-Napoca, Iasi, Brasov, Braila, Constanta si Sebes

 

 

Toate operatiunile de gestionare a depozitului sunt efectuate in conformitate cu cerintele europene, GSP (Bunele Practici de Depozitare) si GDP (Bunele Practici de Distributie), pentru produsele farmaceutice.


Va stam la dispozitie oricand pentru mai multe informatii legate de modul de functionare si de gestiune in cadrul depozitelor si HUB-urilor noastre.

Daca aveti intrebari, le puteti adresa prin intermediul formularului de mai jos:

Deoarece confidentialitatea datelor dumneavoastra reprezinta o prioritate pentru noi, Pharma Expertspedition se angajeaza sa proceseze datele colectate in urma cererii dumneaoastra in conformitate cu Regulamentul UE 2016/679 si legislatia interna.