In Acord cu Obiectivele Dumneavoastra

In conditiile tendintelor actuale de reglementare in industria farmaceutica si urmarind evolutia pietei si liberului tranzit, nevoia de flexibilitate si optimizare continua a serviciilor, tehnologiei si costurilor de distributie in sectorul farmaceutic devine un obiectiv principal pentru orice companie din domeniu.

 


Experienta si Profesionalism la Standarde GDP

Cu o experienta de peste 14 ani in sectorul transportului produselor farmaceutice si dispozitivelor medicale, Pharma Expert Spedition transforma acest obiectiv in realizari palpabile. Compania noastra asigura partenerilor nostri solutii logistice moderne, personalizate in raport cu nevoile specifice ale acestora, fiind specializata in dezvoltarea si asigurarea serviciilor de transport al produselor cu temperatura controlata – PRODUSE FARMACEUTICE.

Compania noastra are in prim plan siguranta transportului, in conformitate cu standardele GDP (Good Distribution Practice) si cu legislatia nationala si internationala din domeniu.

 

 


Solutii Logistice Personalizate

Fie ca este vorba de gestionarea lantului de aprovizionare si transport al produselor cu temperatura controlata, livrarea la standarde GDP in si din unitatile sanitare de stat si private interne sau externe, sau integrarea strategiei de distributie intr-o retea logistica de depozitare aflata intr-o continua dezvoltare, echipa de profesionisti Pharma Expert Spedition asigura atingerea obiectivelor fiecarui partener, livrand solutii logistice optimizate.

 

 


Obiectivul Pharma Expert Spedition

Obiectivul strategic al companiei este de a asigura conformitatea activitatilor logistice prestate cu standardele GDP (Good Distribution Practice) si de a oferi clientilor companiei servicii predictibile la costuri rezonabile.

 


Proceduri optimizate

Expertii nostri analizeaza constant datele colectate pe teren, de la datele de geolocatie, la conditiile de temperatura, pana la performantele fluxului logistic, pentru a furniza servicii logistice transparente si predictibile, eficientizand mereu costurile.

Ne mandrim cu sistemul nostru de management al transportului (TMS), ce ne permite un nivel inalt de trasabilitate si optimizarea constanta a proceselor logistice. Datele colectate sunt raportate in timp real partenerilor nostri, astfel permitand urmarirea coletelor in tranzit si in depozite, verificarea awb-urilor si retururilor, dar si vizualizarea conditiilor speciale de transport si depozitare in distributia de medicamente si farmaceutice.

Sediul central al companiei – Bucuresti, Bld. Metalurgiei, 130E, Sector 4

 

Contactati-ne aici pentru mai multe informatii

Deoarece confidentialitatea datelor dumneavoastra reprezinta o prioritate pentru noi, Pharma Expertspedition se angajeaza sa proceseze datele colectate in urma cererii dumneaoastra in conformitate cu Regulamentul UE 2016/679 si legislatia interna.